گشت و گذار “الناز حبیبی” با استایل ورزشی/ تصویر

الناز حبیبی تصویری را از خود با هودی و کلاه در حال گشت و گذار منتشر کرد.
به گزارش وقت صبح، الناز حبیبی بازیگر مطرح و سرشناس ایرانی در اینستاگرامش تصویری جالب و دیدنی را از تیپ ورزشی خود در حال خوشگذرانی منتشر کرد.
آغاز فعالیت هنری الناز حبیبی
الناز حبیبی از سال 1378 کارش را با کانون پرورش فکری کودکان شروع کرده تا به اینجا که چند سریال و فیلم سینمایی بازی کرده است.
بعد از آن آقای سعید سلطانی برای 3 تا از فیلم هایش وی را انتخاب می کنند و کم کم به صورت جدی تر این حرفه را دنبال می کند.
الناز حبیبی برای 3 فیلم از کیانوش عیاری جلوی دوربین رفت، سریال فاصله ها را بازی کرد.
پیتزا مخلوط فیلم سینمایی کمدی اکران شده در سال 1390 ساخته حسین قاسمی جامی است.
دو جوان شهرستانی که از هفت سال پیش برای کسب درآمد به تهران آمده اند، در یک پیتزا فروشی مشغول کار هستند، تا اینکه بروز ماجراهایی، آن دو را در موقعیت های عجیب و جالبی قرار می دهد.
الناز حبیبی در سریال دردسرهای عظیم در نقش بهار ایفای نقش کرد . سریال دردسرهای عظیم به کارگردانی برزو نیک نژاد و تهیه کنندگی مهرام مهام و ایرج محمدی از شبکه سوم سیما پخش شد.