علی کریمی با انتشار عکسی باز هم با روش متفاوت همیشگی اش به فاجعه دیروز ساختمان مترو پل آبادان واکنش نشان داد.
وقت صبح– علی کریمی بازیکن محبوب پرسپولیس و تیم ملی که همیشه با واکنش های جنجالی خودش بین کاربران فضای مجازی شناخته شده، این بار نیز با توئیتی کنایه آمیز اظهار ناراحتی کرد. او در این استوری با گذاشتن عکسی از المان ورودی شهر آبادان و جمله (صفا شم گرفتین) نسبت به حادثه دیروز ابراز ناراحتی و تاسف کرده است.
همچنین سردار آزمون نیز در صفحه شخصی خودش نسبت به حادثه دیروز ابراز تاسف و تسلیت کرده است.
بخوانید:حرفهای “علی کریمی” درباره گرانی طوفان به راه انداخت!
رقیب جدید سردار هم اهل جمهوری چک است
به گزارش “ورزش سه” درحالیکه با جذب سردار آزمون توسط مسئولان لورکوزن، خروج پاتریک شیک از جمع شیرهای لورکوزن محتمل به نظر میرسد، مدیران این باشگاه سراغ هموطن او رفتهاند.
آدام هلوزک ستاره ۱۹ ساله تیم اسلاویا پراگ جمهوری چک مهاجمی است که لورکوزنیها برای جانشینی پاتریک شیک در نظر گرفتهاند.
این مهاجم ۱۸۸ سانتیمتری و راستپا در ۲۹ بازی این فصل خودش در لیگ برتر چک موفق شده ۱۳ پاس گل و ۸ گل را به نام خودش ثبت کند.
هلوزک سابقه بازی در لیگ اروپا و چمپیونزلیگ را هم در کارنامه دارد.
عملکرد فوقالعاده او و سن پایینش در کنار تجربه موفق حضور پاتریک شیک در لورکوزن سران این باشگاه را بر این داشته تا شانس خودشان را برای جذب این بازیکن محک بزنند.
گفتنی است؛ جذب هلوزک برای لورکوزنیها چیزی در حدود ۲۰ میلیون یورو آب خواهد خورد.