عکس جالب “اکبر عبدی” در کنسرت معین/ تصویر

تصویری جالب از اکبر عبدی در کنار معین خواننده لس آنجلسی منتشر شد.
به گزارش وقت صبح، عکسی از اکبر عبدی بازیگر مطرح سریالهای طنز ایرانی که در کنسرت اخیر معین حضور داشته است در فضای مجازی پخش شد.
زنپوشی اکبر عبدی هم جواب نداد
کارگردان فیلم «نقره داغ» از آثار شکستخورده در اکران عمومی همچنان کلیشههایی چون ممیزی، مافیای اکران و گرانی بلیت را دلیل اصلی شکست فیلم خود میداند؛ چقدر این دلایل قابل قبول است؟
در هر فصل از اکران سینماها، هستند آثاری که سهمی حداقلی از اخبار را به خود اختصاص میدهند، توجهی را به سمت خود جلب نمیکنند، قعرنشین جدول فروش هستند و گویی تنها میآیند و میروند تا فقط بخشی از ظرفیت اکران سینماها را به لحاظ کمیت تعداد فیلمهای اکرانشده هر سال، اشغال کنند!
این دست آثار که شمارشان به نسبت یک دهه قبل شاید کمتر شده باشند اما هنوز هم نمایندگانی در چرخه اکران سینماها دارند.
«نقره داغ» عنوان یکی از تازهترین نمونه از این آثار است. فیلمی به کارگردانی محسن آقاخان با نقشآفرینی بازیگری مطرح همچون اکبر عبدی که بهرغم زبان کمدی با گذشت نزدیک به دو هفته از آغاز اکران عمومی تنها ۱۱ هزار و پانصد مخاطب داشته و مجموع فروشش به ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است.