“سحر قریشی” با این ریخت و قیافه عجیب سوژه شد/ عکس

سحر قریشی با انتشار تصویری از ظاهر عجیب و چاقو به دستش در اینستاگرام حاشیهساز شد.
به گزارش وقت صبح به نقل از برترینها: سحر قریشی، بازیگر سابق سینما و تلویزیون با انتشار تصویری از ظاهر عجیب و چاقو به دستش در اینستاگرام حاشیهساز شد.
شغلی که سحر قریشی در دبی دارد
مرداد ماه سال گذشته بود که سحر قریشی استانبول را به مقصد دبی ترک کرد و حالا پس از گذشت 8 ماه از این ماجرا هنوز در امارات ساکن است.
البته او همین چند وقت قبل در پاسخ به سوال یک کاربر درباره بازگشت اش به ایران هم گفته بود که چنین قصدی ندارد و فعلا می خواهد مسیر شغلی اش را در امارات دنبال کند.
اما او به شکل رسمی و جزئی تر نگفت که شغل اش در دبی بازیگری خواهد بود یا به شغل دیگری روی خواهد آورد.
مدتی قبل سحر قریشی تصویری از خانه اش در امارات منتشر کرده که نشان می دهد ابزار آلات ضبط صدا خریداری کرده است.
برخی کاربران مدعی اند که او می خواهد مسیر خوانندگی را دنبال کند. برخی هم می گویند که او می خواهد به یک بلاگر شبکه های اجتماعی بدل شود.
اما خود او هنوز هیچ یک از این گمانه زنی ها را تایید و یا تکذیب نکرده است.